Головна Новини Політика рада Чи піде Тимошенко з політики: в "Батьківщині" представили офіційну відповідь на сенсацію
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи піде Тимошенко з політики: в "Батьківщині" представили офіційну відповідь на сенсацію

З посиланням на інсайдерів в Мережі розтрубили про те, що Тимошенко нібито прийняла таке рішення після розмови з "якоюсь впливовою людиною"

8 вересня 2020, 11:13 comments3106
Поділіться публікацією:

Вчора громадськість розбурхала новина про те, що лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко може піти зі світу великої політики. Мовляв, Тимошенко прийняла таке рішення нібито після розмови з якоюсь впливовою людиною". Однак розтиражована сенсація виявилася фейком, на який відповіли в прес-службі "Батьківщини".

Чи піде Тимошенко з політики: в "Батьківщині" представили офіційну відповідь на сенсацію

За словами прес-секретаря "Батьківщини" Марини Сороки, дані чутки про відхід Юлії Тимошенко — "маячня". Сорока вважає, що брехлива сенсація була інспірована політичними противниками партії, які вирішили вдатися до тиражування відвертої брехні, оскільки не мають аргументів для змістовної дискусії. Більш того, атака на Тимошенко, за словами прес-секретаря, була здійснена в той момент, коли вона сама ще не оговталася від хвороби.

Нагадаємо, ряд незалежних джерел повідомляє про те, що лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко, яка важко переносила коронавірус, але зараз йде на поправку, має намір піти з великої політики. Експерти прокоментували ці чутки, а також припустили, куди може піти Тимошенко і що буде після цього з "Батьківщиною".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини