Головна Новини Політика рада Атакував своїх - Арахамія пояснив, чому голосував "проти" Дубінського
commentss НОВИНИ Всі новини

Атакував своїх - Арахамія пояснив, чому голосував "проти" Дубінського

Голова фракції "Слуга народа" розповів, що Дубінському пропонували залишити фракцію тимчасово, але той не захотів

1 лютого 2021, 19:38
Поділіться публікацією:

Арахамія заявив, що голосування відбувалося чесно, згідно, регламенту. Він має на руках протоколи, підписані кожним з депутатів, які приймали участь у голосуванні щодо виключення Дубінського з фракції. Документ з відповідним рішенням він вже підписав, і планує завтра направити заяву на ім'я голови Верховної Ради. Про це Арахамія розповів у короткому інтерв'ю одразу після засідання фракції, яке опублікував Telegram-канал PavlovskyNews.

Атакував своїх - Арахамія пояснив, чому голосував "проти" Дубінського

Арахамія голосував "за" виключення Дубінського. Фото: відкриті джерела

Голова фракції підтвердив, що голосував "за" виключення Олександра, оскільки як голова фракції він має захищати інтереси політичної сили та своїх колег.

"Дубінський відомий по своїх атаках на своїх же колег по фракції, партії і по Кабінету міністрів і по іншим людям. Ці настрої лунали багато разів, а зараз настала точка кипіння", — заявив Арахамія.

За його словами, Дубінському Президент особисто порадив залишити фракцію тимчасово, доки він не владнає свої справи і доведе свою невинуватість. Потім він міг би повернутися, аби не кидати тінь на своїх колег, проте депутат демонстративно проігнорував цю пропозицію.

Голова фракції "Слуга народу" повідомив, що не збирається оголошувати результати голосування поіменно, але зазначив, що 19 його колег на даний момент не визначилися зі своєю позицією.

"Фракція це великий колектив, він складається з 246 депутатів. Я не розумію, як можна взагалі таким чином відкликатися про своїх вже колишніх колег. Я думаю, фракція буде жити далі", — прокоментував Арахамія заяву Дубінського про початок розвалу фракції.


"Коментарі" повідомляли, що Олександра Дубінського виключили зі фракції "Слуга народу" за рішенням 198 народних депутатів. Сам нардеп у своєму каналі Telegram написав, що йому навіть не дали сказати останнє слово, і закликав колег, що його підтримали, не виходити з фракції, аби не дати Зеленському впасти у прірву, куди його тягне оточення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/pavlovskynews
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини