Арахамія розповів, як "слуга народу" Арістов зумів відпочити на Мальдівах

Нардеп скористався офіційним відрядженням від ВР до Литви

Для розкішного відпочинку з родиною на Мальдівах нардеп Юрій Арістов скористався офіційним відрядженням від Верховної Ради до Литви. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія.

Лідер "Слуги народу" у парламенті справді підтвердив, що його колега по фракції "СН" справді був у офіційному відрядженні від Верховної Ради України у Вільнюсі (Литва).

"Справді був у Вільнюсі. Справді зустрічався (Ред. – йдеться про зустрічі з офіційними особами). Ми це перевірили, а потім при поверненні додому, він скористався цим часом, нікого не попереджаючи, поїхав зі своєю родиною у дороговартісну відпустку, коли люди гинуть на фронті, коли працюємо вже понад півтора року без відпусток", - сказав Арахамія.

Парламентарій заявив, що Арістов написав заяву про складання депутатських повноважень і на найближчому засіданні її буде розглянуто, і Верховна Рада після такого резонансного випадку підтримає припинення його депутатських повноважень.

Читайте також на порталі "Коментарі" - на тлі скандалів із стрімким збагаченням під час війни тепер уже екс-начальника Одеського обласного територіального центру комплектування Євгена Борисова, а також мальдівським "відрядженням" нардепа з фракції "Слуга народу" Юрія Арістова, президент України Володимир Зеленський виступив із жорсткою критикою їх та їм подібним. У вечірньому зверненні він розкритикував військкомів, суддів та депутатів, які думають, що "війна десь там, десь далеко від них", наголосивши, що острови та курорти під час війни, а також заробіток у "військкоматі" та хабарі в судах - це зрада державних принципів та інтересів суспільства. Чому два ці резонансні випадки стали надбанням громадськості лише після журналістських розслідувань? Чи щирий Зеленський у своєму обуренні? Чи можуть масово полетіти голови і розпочатися посадки? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.