Головна Новини Політика президент Журналісти розповіли, у скільки бюджету обійшовся новорічний відпочинок Зеленського і Єрмака
commentss НОВИНИ Всі новини

Журналісти розповіли, у скільки бюджету обійшовся новорічний відпочинок Зеленського і Єрмака

Зеленський і Єрмак витратили колосальну суму

24 лютого 2021, 15:00
Поділіться публікацією:

Стало відомо, у скільки державному бюджету України обійшовся новорічний відпочинок Президента Володимира Зеленського і глави Офісу президента Андрія Єрмака. Про це повідомляється в розслідуванні журналістів програми "Bihus.Info".

Журналісти розповіли, у скільки бюджету обійшовся новорічний відпочинок Зеленського і Єрмака

Фото: ОП

За словами журналістів, 30 грудня 2020 року Зеленським прибув з робочим візитом в Івано-Франківськ, де представив нового голову обласної державної адміністрації. Після цього він вирушив до державної резиденції "Синьогора", де провів новорічні свята. Разом з президентом був глава його офісу Андрій Єрмак.

Переліт Володимира Зеленського та Андрія Єрмака на президентському літаку АН-148 обійшовся в 138 тисяч 600 гривень. Разом з Гарантом в робочу поїздку відправили 15 співробітників автобази Державного управління справами. На їх добові та проживання з бюджету витратили 153 тисячі гривень.

Журналісти відзначили, що перед візитом президента в "Синьогорі" закупили продукти, провели ремонт території та замовили медичне обстеження персонал. На все це, згідно з розслідуванням, було витрачено понад 340 тисяч гривень. Підкреслюється, що через розмір суми, витрати, швидше за все, не були включені до кошторису робочого візиту президента.

Загальна вартість новорічного відпочинку Володимира Зеленського та Андрія Єрмака склала понад 390 тисяч гривень, згідно з розслідуванням журналістів.

З огляду на той факт, що під час різдвяних свят відвідувачі Буковеля масово викладали фото з Володимиром Зеленським, то можна сказати, що його відпочинок тривав понад тиждень. В цілому, за 2020 рік, згідно з розслідуванням, на Зеленського було витрачено понад 30 мільйонів гривень з бюджету.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що чому Зеленський загрожує розпуском Ради.

Читайте також, хто підштовхнув Зеленського на війну проти Медведчука.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ирина

24 лютого 2021, 15:52

А теперь посчитайте сколько украли укренерго)) https://kosatka.media/uk/category/elektroenergiya/news/genprokuratura-podozrevaet-eks-chinovnikov-ukrenergo-v-nanesenii-ushcherba-na-bolee-380-mln-grn


Новини