Зеленський звернувся до українців з важливим проханням: що сказав президент

2 січня, російські окупанти вкотре масовано атакували Україну

Громадянам України варто звертати увагу на сигнали повітряної тривоги найближчими днями. Важливо зберегти життя на фоні частих ударів та обстрілів Росії. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на вечірнє звернення президента Зеленського.

Український президент нагадав, що в результаті удару російських окупантів 2 січня 2024 року поранення отримали 130 людей. А п'ять мирних жителів загинули.

Президент Зеленський висловив співчуття тим, хто втратив рідних та близьких.

"Будь ласка, особливо в ці дні звертайте увагу на сигнали повітряної тривоги. Нелюди ці хочуть завдати болю Україні. Важливо берегти життя", - заявив Зеленський.

Нагадаємо, що "Коментарі! писали про те, що Зеленський відреагував на ранковий удар РФ по Україні. Внаслідок ранкового масованого удару РФ по Україні 2 січня четверо людей загинули, ще 92 людини було поранено. Про це у себе в Telegram повідомив президент України Володимир Зеленський.

Як уточнив Володимир Зеленський, з 31 грудня російські нелюди застосували вже близько 170 "шахедів" та десятки ракет різних типів. Президент зазначив, що вже третю добу поспіль наші воїни ППО роблять неймовірну роботу. Абсолютна більшість російських дронів і ракет були направлені по цивільних об'єктах, але наші захисники знищили практично всі з них.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Шмигаль розповів, куди цілилася РФ під час ракетної атаки. Масштабна терористична атака Росії 2 січня була спрямована проти цивільної інфраструктури. Таку заяву у телеграм зробив прем'єр-міністр Денис Шмигаль. Наразі енергетики, рятувальники, медики, поліцейські та всі служби працюють на місцях.