Зеленський зробив заяву про закінчення війни: до чого тут Курська операція

Володимир Зеленський сказав, що Путін "боїться" Курської операції

Повномасштабна війна Росії проти України "ближче до завершення", ніж багато хто думає. Наближення миру в Україні безпосередньо пов'язане зі зміцненням української армії. Після блискавичного прориву ЗСУ до Курської області весь світ переконався, що Путін має страх. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю "ABC News" зробив президент України Володимир Зеленський.

"План перемоги – це зміцнення України. Ось чому ми просимо наших друзів, наших союзників зміцнити нас. Це дуже важливо", – заявив український лідер.

На його думку, зараз Україна ближче до миру, ніж багато хто думає. Наразі українці ближче до закінчення війни.

У публікації зазначають, що Зеленський неодноразово звертався до Сполучених Штатів та Великої Британії із закликом зняти обмеження на використання ракет великої дальності, які вони надали Україні для поразки цілей у глибині Росії.

Водночас російський диктатор Володимир Путін попередив, що використання західної зброї для ударів по російських цілях розглядатиметься як серйозна ескалація війни та прямий виклик із боку країн НАТО.

В інтерв'ю Володимир Зеленський наголосив на тому, що Володимир Путін "боїться" Курської операції.

"Це правда. Він дуже боїться. Чому – Тому що його люди побачили, що він не може захистити… всю свою територію", – сказав Володимир Зеленський.

Володимир Зеленський додав, що лише з "сильної позиції" Україна може "підштовхнути Путіна до припинення війни".

Читайте також на порталі "Коментарі" - як і анонсував раніше, президент України Володимир Зеленський на полях Генасамблеї ООН зустрівся з двопартійною делегацією Конгресу США. Сторони обговорили ситуацію на фронті та План перемоги.