Зеленський зробив важливу заяву: "вирішується, що буде далі в цій війні"

Володимир Зеленський зустрінеться зі світовими лідерами щодо війни в Україні.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що цієї осені буде вирішено, що буде далі у війні в Україні. За його словами, партнери мають посилити позиції для нашої перемоги у війні проти Росії.

Володимир Зеленський у вечірньому звернені сказав момент, який вирішить майбутнє війни. За його словами, саме зараз визначається, якою буде спадщина нинішнього покоління світових лідерів.

"Саме цієї осені вирішується, що буде далі в цій війні. Разом із партнерами можемо посилити наші позиції, як потрібно для нашої перемоги, спільної перемоги, - для дійсно справедливого миру", - сказав президент.

Увечері 22 вересня Зеленський відвідав Пенсильванію, яка стала початком його візиту до США. Наступними стануть Нью-Йорк та Вашингтон. За словами президента України, він планує під час туру Сполученими Штатами зустрітись з лідерами G7, Європи, Глобального півдня та керівниками міжнародних організацій. Крім того, Зеленський вказав також на "дуже вагомих зустрічах" з представниками США.

Очікується, що на цих зустрічах зі світовими лідерами буде обговорений план перемоги України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Зеленський назвав наступний тиждень визначальним для війни в Україні. За його словами, щоб зупинити російську агресію, необхідна рішучість міжнародних партнерів.

Також "Коментарі" писали про те, що Зеленський запросив Росію на мирні переговори у форматі Саміту миру. У Кремлі відреагували на повідомлення президента України відмовою від участі у подібних заходах, які могли б закінчити війну.