Зеленський знову заявив про ідею подвійного громадянства

Президент України Володимир Зеленський на зустрічі з американцями українського походження заявив про реалізацію ідеї подвійного громадянства

Глава української держави Володимир Зеленський на зустрічі з американцями українського походження заявив про намір все-таки реалізувати в Україні ідею подвійного громадянства. Також Зеленський розповів про те, що йому вже вдалося домогтися на посаді президента. Як інформує видання "Коментарі", про це пише "Укрінформ".

Володимир Зеленський з упевненістю заявив, що влада обов'язково доб'ється того, щоб Україна приєдналася до тих країн, в яких діє подвійне громадянство. Глава держави підкреслив, українці, які проживають в Америці точно повинні мати можливість бути з українським паспортом і брати участь в долі країни, уродженцями якої вони є.

При цьому Зеленський зазначив, що подвійне громадянство не повинно поширюватися на всіх. Є деякі країни, які ведуть недружню політику по відношенню до України. Українці з паспортами цих країн не повинні мати можливості вважатися громадянами України.

Президент також зазначив, що його переповнює гордість за ситуацію з дорогами в Україні.

"У нас зараз дороги вже краще, ніж в Нью-Йорку", - зазначив Володимир Зеленський.

Президент вважає, що кращою повагою до історії рідної країни є стан інфраструктури в країні. Тому влада зараз займається ремонтом доріг, мостів, тротуарів. Цьому приділяється велика увага з боку держави.

Зупинився Володимир Зеленський і на питанні миру в Україні. Президент в черговий раз підкреслив, що бачить досягнення миру тільки шляхом дипломатії і переговорів.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Зеленський зустрівся з генсеком та головою Генасамблеї ООН.