Зеленський запустив новий флешмоб до Дня Незалежності: у чому його суть (ВІДЕО)

Флешмоб має назву «Здорова Україна 30» і покликаний популяризувати спорт серед українців

Черговий захід, що передує яскравому святкуванню 30-річчя з моменту проголошення Незалежності України, був анонсований президентом Володимиром Зеленським. На особистих сторінках у соцмережах політик опублікував заклик до участі в національному флешмобі #ЗдороваУкраїна30.

Суть завдання досить проста. Зеленський пропонує об'єднати відразу два приємних і корисних заняття: спортивні вправи та привітання для рідної країни. Як пояснив глава держави у відеоролику, йому флешмоб "прилетів" від Вадима Данильченка. Швидше за все, мається на увазі один із вітчизняних професійних фітнес-тренерів.

Отже, той, кого "обдарують" флешмобом, повинен, одягнувши вишиванку, виконати найбільш улюблену спортивну вправу 30 разів — за кожен рік Незалежності України. Після цього слід передати завдання комусь іншому.

Після того, як Володимир Зеленський виконав умови флешмобу, підтягшись на брусах три десятки разів, він з усмішкою повідомив, що чекає виконання вправ від Національного олімпійського комітету України. До цього ж списку потрапила й олімпійська команда нашої країни. Окремо Зеленський згадав Сергія Бубку.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, що в середу, 18 серпня, кияни та гості столиці могли спостерігати видовищну репетицію військового параду до Дня Незалежності України. Українські воїни струнко промаршували Хрещатиком, чим порадували перехожих. Але найбільше захоплення було від виконання однієї з коробок відомого хіта про Путіна. Подробиці та відео — в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про неприємний інцидент, що стався в Херсоні під час підготовки до святкування Дня Незалежності. Спойлер — йдеться про проблеми при встановленні найвищого в області національного прапора.

Ще ми повідомляли, в яку суму державному бюджету обійшлася організація масштабного святкового концерту, присвяченого головному державному святу.