Зеленський розповів, як ставиться до Володимира Путіна

На думку президента, очільник Кремля вельми нераціональна і дуже емоційна людина

Ставлення політиків до своїх іноземних колег завжди викликало чимало інтересу у звичайних обивателів. Війна, яка триває восьмий рік на сході України, ще більше підігріває це цікавість, особливо коли мова заходить про українсько-російські відносини.

Під час інтерв'ю для відразу кількох видань (в тому числі зарубіжних) український президент розповів, як оцінює особу глави Російської Федерації Володимира Путіна, повідомляє "НВ".

За словами Володимира Зеленського, президент Росії є досить нераціональною людиною. Коли ж мова заходить про Україну, у Путіна і зовсім починають зашкалювати емоції, вважає Зеленський.

Подібна поведінка, на думку політика, є неприпустимою, адже з президентською посадою приходить величезна відповідальність. І дозволяти собі настільки багато емоцій, стверджує Володимир Зеленський, абсолютно неправильно.

"Я вважаю, що він [Путін — ред.] занадто емоційний у ставленні до України. Тому що іноді емоції призводять до невідворотних результатів", — заявив Зеленський, спілкуючись із журналістами.

При цьому голова української держави переконаний, що бурхливі емоції Володимир Путін проявляє щодо багатьох інших держав. Імовірно, таким чином президент натякає на натягнуті відносини Америки і РФ.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що чимало українців з нетерпінням чекають переговорів між американським і українським президентом, які заплановані на кінець серпня. За інформацією глави МЗС України Дмитра Кулеби, дату зустрічі довелося трохи посунути — через раніше незаплановані зміни у форматі заходу. Коли ж Володимир Зеленський проведе офіційну зустріч з Байденом, читайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, як — позитивно чи негативно — українці оцінюють ймовірний похід Зеленського на другий президентський термін.