Зеленський розповів, що для нього означає звук сирени повітряної тривоги

Президент України Володимир Зеленський під час інтерв’ю з Девідом Леттерманом розповів, що для нього означає сирена повітряної тривоги.

Під час розмови у метро з Девідом Леттерманом Зеленський зазначив, що звуки сирени це "нагадування, що війна не закінчилась". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв’ю президента України.

У жовтні 2022 року до України приїхав Девід Леттерман, щоб взяти інтерв’ю у Володимира Зеленського. Інтерв'ю опублікували в кінці 2022 року, а сама розмова з президентом України відбулась на глибині 300 метрів під землею, на станції метро в Києві.

Девід Леттерман сказав, що до повномасштабного вторгнення майже нічого не знав про Україну, але коли побачив Зеленського, який ризикує своїм життям лишаючись в столиці, то це його здивувало. І тепер американець постійно бачить синьо-жовті прапори України. Леттерман поцікавився в Зеленського, що означають кольори українського прапора.

"Два кольори – земля і небо, це наша земля, це наш хліб, це наш жовтий колір. І це небо, наше небо. Синій колір – це колір життя, колір неба, простору й свободи", - сказав Зеленський.

Під час відповіді на це питання, в Києві пролунала сирена повітряної тривоги і Леттерман запитав, що це означає для Володимира Зеленського.

"Для мене сирена - це нагадування, що війна не закінчилась. Це нагадування того, що десь там хтось віддає своє життя за твоє", - сказав президент України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про мирний план Зеленського, який складається з 10 пунктів.

Також "Коментарі" писали про вчинок президента України, який зруйнував плани Кремля. Володимир Зеленський приїхав на передову до українського міста Бахмут.