Зеленський розповів про свою "злість" на Трампа

Володимир Зеленський дав інтерв'ю, в якому розповів про своє ставлення до Трампа

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що "трохи" злий на президента США Дональда Трампа. Журналіст програми Axios на американському телеканалі HBO запитав: "Я бачу, ви злі на президента Трампа. Можливо, трохи, так?" "Трохи", - відповів Зеленський. Повна версія інтерв'ю з Зеленським повинна бути оприлюднена в неділю, 31 січня.

Восени 2019 почався процес імпічменту тодішнього президента США Дональда Трампа. Співробітник спецслужб США написав скаргу через ймовірний тиск Трампа на президента України Володимира Зеленського під час телефонної розмови в липні того року.

Американський президент заявив, що його майбутній опонент на виборах президента США демократ Джо Байден під час своєї роботи на посаді віце-президента США зупинив розслідування проти української енергетичної компанії Burisma, в якій його син Хантер Байден був членом ради директорів.

Зеленський запевняв, що Трамп не чинив на нього жодного тиску. Про це говорив і сам американський президент.

Як повідомляло видання "Коментарі", Трамп заснував "Офіс колишнього президента" у Флориді. Екс-президент Дональд Трамп заснував офіційний офіс "колишнього президента" в окрузі Палм-Біч у Флориді, повідомляє видання FoxNews. Новостворена установа займатиметься листуванням, офіційними заявами, виступами та іншою публічною діяльністю Трампа. Відповідно до першого з офіційною заявою Офісу, його місія - "просування інтересів Сполучених Штатів та виконання порядку денного адміністрації Трампа шляхом пропаганди та громадської активності".