Зеленський розповів, чому найгірше для України вже сталося

Президент Володимир Зеленський повідомив, що не боїться оточення Києва, оскільки ніщо не може бути ще гіршим – через російське вторгнення країна руйнується, люди гинуть

Президент Володимир Зеленський заявив, що не боїться оточення Києва і не збирається приймати рекомендації щодо того, щоб залишити столицю, поки не пізно. Зеленський вважає, що найгірше, що могло статися з його країною, вже сталося – Росія відкрито напала на Україну, зруйновано сотні тисяч доль. Тому він зберігається спокій у ситуації, що склалася. Як повідомляє портал "Коментарі", про це глава української держави заявив в інтерв'ю виданню "Bild".

"Що гірше може статися з людьми, які втратили своїх дітей? Але ми віримо у майбутнє. Ми не здамося, ми не продамо свою землю", – зазначив президент України.

Володимир Зеленський зазначив, він не ставить питання, де причаївся противник або як близько він підійшов до України. Є безліч важливіших і актуальніших питань для України сьогодні – чи є у людей вода, їжа. Все це дуже важливо для таких міст як Маріуполь, Донецьк, Мелітополь, Волноваха, Харків – там дуже великі складнощі.

Зокрема, те, що відбувається цими днями в Маріуполі, Володимир Зеленський назвав гуманітарною катастрофою. Президент наголосив, що з боку російського керівництва проти українського народу здійснюється справжній терор.

Читайте також на порталі "Коментарі" - опитування соціологічної групи "Рейтинг" показало, що абсолютна більшість українців упевнена, що перемога у війні України над Росією настане дуже скоро. Серед наших співвітчизників не знайшлося і 1% тих, хто не був би в цьому вірним. Є лише 16% українців, які не змогли відповісти на запитання про те, як скоро закінчиться війна в Україні та чи зможе Україна у ній перемогти.