Головна Новини Політика президент Зеленський зробив важливу заяву про вступ України в НАТО
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський зробив важливу заяву про вступ України в НАТО

Президент хоче отримати ПДЧ в НАТО

26 лютого 2021, 14:00
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський зробив важливу заяву з приводу вступу нашої країни в НАТО. Він заявив, що головною метою України на сьогодні є отримання плану дій для членства в Альянсі. Про це Гарант повідомив під час розмови з Генеральним секретарем НАТО Йенсом Столтенбергом, передає прес-служба глави держави.

Зеленський зробив важливу заяву про вступ України в НАТО

Фото: ОП

Повідомляється, що президент Зеленський і Генеральний секретар Північноатлантичного Альянсу обговорили питання реалізації євроатлантичного курсу України і можливості поглиблення співпраці.

Зеленський повідомив, що найближчою метою України на сьогодні є отримання плану дій для членства в НАТО. Президент України назвав це питання найбільш актуальним для нашої країни. Він подякував Столтенберга за те, що в НАТО підтримують прагнення України.

Також президент заявив, що наша країна серйозно ставиться до реформ і зміцненню сектора оборони. Зеленський сказав, що Україна і надалі готова продовжувати стратегічне співробітництво з НАТО, а також залишається прихильною до принципів верховенства права і боротьби з корупцією.

У січні 2019 року Верховна Рада України прийняла зміни до Конституції, які закріплювали в головному документі стратегічний курс нашої країни до Європейського союзу і НАТО.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької та Луганської областей України триває російська збройна агресія, в якій беруть участь незаконні збройні формування і регулярні війська РФ.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Суркіс організував зустріч Баканова і Медведчука.

Читайте також про зустріч Зеленського з Байденом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини