Головна Новини Політика президент Зеленський вніс зміни до персонального складу РНБО
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський вніс зміни до персонального складу РНБО

Президент Володимир Зеленський підписав указ № 324/2020

17 серпня 2020, 20:06
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський сьогодні, 17 серпня, підписав указ, згідно з яким вніс зміни до персонального складу Ради національної безпеки та оборони. Про це повідомляє пресслужба Офісу президента.

Зеленський вніс зміни до персонального складу РНБО

Тепер до складу РНБО входять голова Служби зовнішньої розвідки (СЗР) Валерій Кондратюк, новий керівник Нацбанку Кирило Шевченко, віцепрем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанишин, віцепрем'єр-міністр України-міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олег Уруський .

Разом з тим, цим же указом зі складу РНБО президент вивів колишнього керівника СЗР Валерія Євдокимова, колишнього віцепрем'єр-міністра Вадима Пристайко та ексглаву НБУ Якова Смолія.

Раніше "Коментарі" писали, що в РНБО пропонують екстрадувати з Білорусі в Україну найманців ПВК "Вагнера". Заступник секретаря Ради національної безпеки та оборони України Сергій Кривонос пропонує розглянути подачу запиту на видачу громадян України, яких затримали в складі групи бойовиків російської приватної військової компанії "Вагнера". Це б посилило нормальні відносини України та Білорусі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини