Головна Новини Політика президент Зеленський розповів про свою "злість" на Трампа
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів про свою "злість" на Трампа

Володимир Зеленський дав інтерв'ю, в якому розповів про своє ставлення до Трампа

30 січня 2021, 13:06
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що "трохи" злий на президента США Дональда Трампа. Журналіст програми Axios на американському телеканалі HBO запитав: "Я бачу, ви злі на президента Трампа. Можливо, трохи, так?" "Трохи", — відповів Зеленський. Повна версія інтерв'ю з Зеленським повинна бути оприлюднена в неділю, 31 січня.

Зеленський розповів про свою "злість" на Трампа

Зеленський злий на Трампа

Восени 2019 почався процес імпічменту тодішнього президента США Дональда Трампа. Співробітник спецслужб США написав скаргу через ймовірний тиск Трампа на президента України Володимира Зеленського під час телефонної розмови в липні того року.

Американський президент заявив, що його майбутній опонент на виборах президента США демократ Джо Байден під час своєї роботи на посаді віце-президента США зупинив розслідування проти української енергетичної компанії Burisma, в якій його син Хантер Байден був членом ради директорів.

Зеленський запевняв, що Трамп не чинив на нього жодного тиску. Про це говорив і сам американський президент.

Як повідомляло видання "Коментарі", Трамп заснував "Офіс колишнього президента" у Флориді. Екс-президент Дональд Трамп заснував офіційний офіс "колишнього президента" в окрузі Палм-Біч у Флориді, повідомляє видання FoxNews. Новостворена установа займатиметься листуванням, офіційними заявами, виступами та іншою публічною діяльністю Трампа. Відповідно до першого з офіційною заявою Офісу, його місія — "просування інтересів Сполучених Штатів та виконання порядку денного адміністрації Трампа шляхом пропаганди та громадської активності".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини