Головна Новини Політика президент Зеленський розповів, яким шляхом можна досягти миру на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів, яким шляхом можна досягти миру на Донбасі

2 березня 2021, 16:13
Поділіться публікацією:

Глава держави Володимир Зеленський розповів, що Україна прагне досягти миру на Сході дипломатичним шляхом.  Президент також закликав Європейський союз не припиняти тиск на Російську Федерацію, повідомляє "РБК-Україна".

Зеленський розповів, яким шляхом можна досягти миру на Донбасі

Володимир Зеленський - фото з відкритих джерел

Володимир Зеленський підкреслив, що врегулювати ситуацію на Донбасі, можливо заручившись підтримкою з боку міжнародних партнерів:

"Я буду вдячний за подальшу мобілізацію тиску ЄС і його держав-членів на Росію. Як ніхто інший, Україна прагне досягти миру на Донбасі дипломатичним шляхом, і ми зможемо це зробити тільки разом, відчуваючи підтримку наших міжнародних партнерів заради стабільності і безпеки в Україні і на Європейському континенті", — сказав президент.

У матеріалі видання "Коментарі" також розповідається, що введення російських "миротворців" зі зброєю і включення окупованих територій Донеччини і Луганщини до складу федерації — такі шантажистські умови висуває Росія українській стороні.  Про такі факти заявив член української делегації в ТКГ Олексій Арестович під час ефіру телеканалу "Україна 24". Чиновник вважає, що росіяни намагаються залякати українців, натякаючи на можливий повтор "нагірно-карабахського" сценарію.  Арестович нагадує, що в тій війні військові РФ блискавично опинилися на чужій території, брязкаючи зброєю і демонструючи силу.

Також стало відомо, що повинна зробити Україна, щоб натиснути на Російську Федерацію і змусити її виконувати Мінські угоди.  Про це розповів український дипломат і Президент української асоціації зовнішньої політики Володимир Хандогій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ирина

2 березня 2021, 17:22

Подождать ? https://kosatka.media/uk/category/neft/news/eksport-rossiyskoy-nefti-v-dalnee-zarubezhe-rezko-sokratilsya


Новини