Головна Новини Політика президент Зеленський різко висловився про рішення Конституційного Суду
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський різко висловився про рішення Конституційного Суду

Володимир Зеленський обізвав суддів КСУ «чортами»

1 листопада 2020, 18:50 comments2074
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський назвав рішення Конституційного Суду України (КСУ) щодо антикорупційного законодавства "публічним проявом змови частини старих еліт і олігархів проти президента і країни". За його словами, зберегти корупцію в Україні можна лише при наявності слабкого президента і слабкої держави.

Зеленський різко висловився про рішення Конституційного Суду

Володимир Зеленський зазначив, що КСУ продемонстрував, наскільки брудна політика в нашій країні і як можна робити в сучасному світі. Крім того, він вважає, що подібні рішення Суду не сприяють дотриманню законів в країні і не дозволяють дотримуватися чесну політичну конкуренцію.

На думку президента, зараз під загрозою опинилися всі досягнення країни, яких вдалося досягти завдяки Майданах. Також він заявив, що чинний склад КСУ був узгоджений попередньою владою.

Відзначимо, що, наприклад, чинний глава КСУ Олександр Тупицький очолив Конституційний суд 17 вересня 2019 року, коли президент Зеленський вже був главою держави.

Раніше "Коментарі" писали, що топ-темою останніх днів стали не результати виборів, а рішення Конституційного суду щодо е-декларацій і реакція на це з боку вищої виконавчої влади. Що саме відбувається, а також до чого все це може привести, розбиралася видання "Коментарі" .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини