Головна Новини Політика президент Зеленський потрапив у халепу через пост у Twitter (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський потрапив у халепу через пост у Twitter (ФОТО)

Через деякий час помилка виправлена, але скріни не горять

12 лютого 2021, 15:49 comments1233
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський сьогодні, 12 лютого, опублікував у своєму офіційному акаунті в Twitter привітання Китаю з початком Нового Року за Східним календарем, але підібрав фотографію зовсім іншої країни. Користувачі соцмережі тут же вказали відразу на дві помилки, які допустив гарант у своїй публікації.

Зеленський потрапив у халепу через пост у Twitter (ФОТО)

Фото з відкритих джерел

"Від усіх українців і від себе особисто вітаю лідера Китаю високоповажного Сі Цзіньпіна і дружній китайський народ зі Святом Весни! У 10-ту річницю стратегічного українсько-китайського партнерства засвідчую налаштованість на подальшу взаємовигідну співпрацю!" — йдеться в повідомленні Зеленського.

До посту була прикріплена фотографія стародавнього храму, зроблена на площі Дурбар в Катманду (Непал). Помилку тут же виправили, замінивши знімок нейтральним зображенням на святкову тематику. Але, як відомо, в Мережі "скріни не горять". Первісна версія привітання Зеленського з китайським святом моментально розлетілася соціальними мережами.

Зеленський потрапив у халепу через пост у Twitter (ФОТО) - фото 2

Крім того, в коментарях користувачі звернули увагу на те, чи можна взагалі таке привітання вважати коректним і доречним. Справа в тому, що більшість таких ресурсів, як і Twitter, в Китаї просто заблоковані.

Як повідомлялося раніше, Мережа бурхливо обговорювала фото Шмигаля з його "двійником". Так, прем'єр-міністр України Денис Шмигаль побував із робочим візитом у Бельгії, де зустрівся з президентом Європейської Ради Шарлем Мішелем. Зовнішня схожість двох представників настільки разюча, що в соцмережі вже жартують про "знайденого брата" і "розмноження".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини