Головна Новини Політика президент Зеленський, Порошенко чи Янукович: кому українці довіряли найбільше через 14 місяців каденції
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський, Порошенко чи Янукович: кому українці довіряли найбільше через 14 місяців каденції

Якщо порівнювати з Порошенком та Зеленським, на останньому місці опинився Янукович: йому через 14 місяців правління довіряло лише 24% українців

27 липня 2020, 11:57 comments1598
Поділіться публікацією:

Соціологи представили рейтинг довіри українців до президентів України Володимира Зеленського, Петра Порошенка та Віктора Януковича через 14 місяців каденції. Згідно з даними опитування групи "Рейтинг", Зеленському довіряє більше українців, ніж його попередникам за аналогічний період правління (дивись графік).

Зеленський, Порошенко чи Янукович: кому українці довіряли найбільше через 14 місяців каденції

Зараз, через рік і два місяці на посаді президента, Зеленському довіряє 41% опитаних українців, а 53% висловлюють недовіру. Втім, Порошенку в 2015-му, через 14 місяців каденції, вірили 32% опитаних, а негативну оцінку його правлінню давали 61%. У Януковича рейтинг недовіри був значно вище: у 2011 році 67% українців були незадоволені його політикою. І лише 24% висловили довіру.

Відзначимо, що дане опитування проводили у форматі особистого інтерв'ю з 15 по 20 липня за репрезентативною вибіркою серед 2000 українців з усіх регіонів країни. Статистична похибка – не більше 2,2%.

Зеленський, Порошенко чи Янукович: кому українці довіряли найбільше через 14 місяців каденції - фото 2

Раніше "Коментарі" повідомляли, що президента України Володимира Зеленського можуть запросити на відкриття консульства в Техасі — таким чином, він може відвідати США до майбутніх там виборів. Про це повідомив посол України у США Володимир Єльченко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини