Головна Новини Політика президент Зеленський назвав пріоритетні реформи для України
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський назвав пріоритетні реформи для України

Президент Володимир Зеленський провів перше засідання Національної ради реформ

30 червня 2020, 19:29
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський провів перше засідання Національної ради реформ за участю керівництва Кабінету Міністрів і Верховної Ради. Про це повідомляє прес-служба Офісу президента.

Зеленський назвав пріоритетні реформи для України

Зеленський оцінив якість і динаміку втілення змін в Україні. Він вважає, що реформи можна вважати ефективними, коли помітний їх результат.

Президент звернув увагу на те, що наша країна потребує судової реформи, так як в Україні залишається актуальним питання справедливості і безпеки. Крім того, під час засідання особливу увагу приділили питанню необхідності доступних кредитів для населення, реформування податкової системи, прискорення приватизації, відзначив позитивний прогрес у сфері діджиталізації і успіхи в галузі інфраструктури, зокрема в реалізації проекту "велике будівництво".

Раніше "Коментарі" писали, що Кабінет міністрів України під час позачергового засідання розглянув пропозиції глави уряду щодо продовження земельної реформи. На відміну від попередньої версії, де запропонована програма складалася з шести слайдів, новий документ представлений на 85 сторінках.

Нагадаємо, в рамках співпраці з Міжнародним валютним фондом Україна планує продовжити запровадження медичної реформи, а ліки закуповувати централізовано через ProZorro. Про це йдеться в Листі про наміри та Меморандуму про економічну та фінансову політику за новою програмою Stand-by для України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини