Головна Новини Політика президент Зеленський і Єрмак: наскільки міцний союз
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський і Єрмак: наскільки міцний союз

Імовірність заміни Єрмака на посаді глави Офісу президента оцінили українські експерти

24 листопада 2020, 10:25 comments1783
Поділіться публікацією:

Недавнє синхронне одужання президента і глави його Офісу викликали серію пересудів в суспільстві. Подейкують, що подібні збіги можуть свідчити про страх Єрмака втратити доступ до Зеленського. Про те, чи дійсно під Єрмаком захиталося крісло розповіли українські експерти.

Зеленський і Єрмак: наскільки міцний союз

Так, політичного аналітика Павла Нусса дивують збіги: Зеленський і Єрмак нібито одночасно захворіли, були госпіталізовані, одужали, здавали тести з однаковими результатами. Але він не спостерігає прагнення Зеленського до зміни глави свого Офісу.

Експерт зазначає: "Єрмак зберігає колосальний вплив на Зеленського — і робить все можливе, щоб обмежити контакти свого підопічного. Причому не тільки з представниками так званої третьої сторони, але і з членами найближчого оточення, так званими кварталівцями".

Павло Нусс не виключає, що синхронізоване "захворювання / госпіталізація / одужання" Зеленського-Єрмака схоже на спланований сценарій самого Єрмака.

На думку експерта аналітичного центру Kyivstratpro Тараса Семенюка, складно підтвердити або спростувати можливу планову синхронну госпіталізацію президента України і голови його Офісу.

"Не дивлячись на зростання пандемії коронавірусної інфекції, сьогодні захворіти можна дуже легко. Єрмак тісно працює з президентом України, тому синхронний карантин обох є нормальною процедурою", — пояснює аналітик.

Він також згоден з тим, що крісло під головою ОП "хитатися" — і серйозно.

"Але якщо говорити про заміну Єрмака, то вона не відбудеться до кінця року. Після новорічних свят — більш реально", — прогнозує Тарас Семенюк.

Як повідомляв портал "Коментарі", Глава Офісу президента Андрій Єрмак захворів на коронавірус.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

владимир

24 листопада 2020, 14:40

агент Козырь должен быть всегда рядом с начинающим агентом.

бандерівець

24 листопада 2020, 10:34

союз наркомана і кремляді... словом, два пд..раса.


Новини