Зеленський виконав вимогу Максима "Плохого"

Президент Володимир Зеленський записав відеозвернення на вимогу Максима Кривоша

Глава держави Володимир Зеленський став першим топовим політиком, який відреагував на вимоги Максима "Плохого" Кривоша, який з самого ранку 21 липня утримує заручників у автобусі на Театральному майдані в Луцьку.

Так, згідно з вимогами правопорушника, якого вже назвали терористом, щоб голови судів, міністерств, прокуратури, парламенту, церков, а також українські олігархи записали і виклали на своїх сторінках в соцмережах і в Youtube заяви про те, що саме вони - терористи в законі.

Що стосується Зеленського, то йому необхідно звернутися у відеозверненні до всіх зі словами: "фільм Земляни 2005 дивитися всім".

Незважаючи на такі, м'яко сказати, незвичайні вимоги, що гарант виконав ці умови на своїй сторінці в Facebook, від себе нічого не додаючи.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що луцький терорист випустив трьох заручників з автобуса - пенсіонерку, вагітну жінку і дитину підліткового віку. За словами заступник голови МВС Антона Геращенка, Максим Кривош продовжує утримувати приблизно десять осіб.