З розмахом і без масок: стало відомо, як Зеленський відсвяткував день народження

Президент України Володимир Зеленський відсвяткував 43-річчя в апартаментах бізнес-партнера олігарха Ігоря Коломойського - Тімура Міндіча

Нещодавно, 25 січня, у президента України Володимира Зеленського було день народження. Йому виповнилося 43 роки. Це свято гарант країни вирішив відсвяткувати 29-го січня.

Зеленський вирішив організувати вечірку. Вона відбулася в Києві у квартирі співвласника студії "Квартал-95", який за сумісництвом є бізнес-партнером олігарха Ігоря Коломойського Тімура Міндіча. Про це розповіли журналісти передачі "Схеми: корупція в деталях"

Як повідомляється в програмі, на свято було запрошено 30 осіб. Проте ніхто з них не одягнув маску, що суперечить карантинним обмеженням в країні.

Святкування відбувалося за адресою - вулиця Грушевського, 9а. Попри те, що там є квартира, що належить Зеленським, подружжя вирішило запросити гостей до апартаментів, які надав Міндіч.

На вечірці було присутньо багато відомих осіб, серед яких - політики та учасники "Кварталу-95". Відтак президента вітали Сергій Шефір, Андрій Єрмак, його заступник Кирило Тимошенко, Євген Кошовий, Олена Кравець, Олександр Пікалов, Міка Фаталов, Валерій Жидков, Степан Казанін, Артем Гагарін.

Дізнавшись цю інформацію, журналісти написали лист до Офісу президента з питаннями: чому президент України порушує карантинні норми, чи не вважає він, що цим подає поганий приклад населенню країни, чи платив він за апартаменти, в яких святкував день народження та чи не вплине його тісний зв'язок з партнером Коломойського на державні рішення.

Відповідь поки не надана.

Також сайт "Коментарі" повідомляв, що в Зеленського можуть з'явитися нові повноваження. Кому і навіщо це потрібно, читайте в нашому матеріалі.