Головна Новини Політика президент З розмахом і без масок: стало відомо, як Зеленський відсвяткував день народження
commentss НОВИНИ Всі новини

З розмахом і без масок: стало відомо, як Зеленський відсвяткував день народження

Президент України Володимир Зеленський відсвяткував 43-річчя в апартаментах бізнес-партнера олігарха Ігоря Коломойського - Тімура Міндіча

5 лютого 2021, 08:05 comments8682
Поділіться публікацією:

Нещодавно, 25 січня, у президента України Володимира Зеленського було день народження. Йому виповнилося 43 роки. Це свято гарант країни вирішив відсвяткувати 29-го січня.

З розмахом і без масок: стало відомо, як Зеленський відсвяткував день народження

Як Володимир Зеленський відсвяткував свій день народження - деталі. Фото: rusdialog.ru

Зеленський вирішив організувати вечірку. Вона відбулася в Києві у квартирі співвласника студії "Квартал-95", який за сумісництвом є бізнес-партнером олігарха Ігоря Коломойського Тімура Міндіча. Про це розповіли журналісти передачі "Схеми: корупція в деталях"

Як повідомляється в програмі, на свято було запрошено 30 осіб. Проте ніхто з них не одягнув маску, що суперечить карантинним обмеженням в країні.

Святкування відбувалося за адресою — вулиця Грушевського, 9а. Попри те, що там є квартира,  що належить Зеленським, подружжя вирішило запросити гостей до апартаментів, які надав Міндіч.

На вечірці було присутньо багато відомих осіб, серед яких — політики та учасники "Кварталу-95". Відтак президента вітали Сергій Шефір, Андрій Єрмак, його заступник Кирило Тимошенко, Євген Кошовий, Олена Кравець, Олександр Пікалов, Міка Фаталов, Валерій Жидков, Степан Казанін, Артем Гагарін.

Дізнавшись цю інформацію, журналісти написали лист до Офісу президента з питаннями: чому президент України порушує карантинні норми, чи не вважає він, що цим подає поганий приклад населенню країни, чи платив він за апартаменти, в яких святкував день народження та чи не вплине його тісний зв'язок з партнером Коломойського на державні рішення.

Відповідь поки не надана.

Також сайт "Коментарі" повідомляв, що в Зеленського можуть з'явитися нові повноваження. Кому і навіщо це потрібно, читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ptгкыык

7 лютого 2021, 19:27

Закон один для всех нарушил ответил как для всех так зЕ!!!Возомнил себя Наполеном но тот плохо кончил!

Виктор

7 лютого 2021, 18:16

Иногда нужно давать возможность и президенту побыть человеком, а не функцией, без подглядывания за ним в замочную скважину.

Остап

7 лютого 2021, 15:56

В отличии от всех анусовылизователей преЗедента журналист дал ссылку на ютуб канал, т.е. подтвердил свои слова из открытых источников. А все остальные кого этого зацепило льют неподтверждённые слёзы, сопли, эмоции. Будете своим мамкам и супругам на груди слёзы лить, а если нечем опровергнуть, то лучше закрыть рот и заняться тем. что любят больше всего терпилы.

Арсеній Зайчик

7 лютого 2021, 12:23

Оцій фейковій журналістці 20 років, народилась 2 березня 2000 року. Станом на 20 жовтня 2020 ( взято з резюме https://www.work.ua/resumes/6586583/) освіта у цієї дівчинки писаки на замовлення- 4 курси Київського національного університету культури і мистецтв, спеціальність журналістика і PR., а також вона працювала в період навчання: 2020 (січень-березень) - smm-менеджер приватного пластичного хірурга, 2020 (червень-серпень) - контент-менеджер медичного сайту Orto-med.com.ua, розділ Інгалятори небулайзери. З цього випливає, що вона нам втюхує фейкову інформацію та втюхує медичне обладнання. Тобто продажність у неї в крові і таких журналісток потрібно держати подальше від публікацій.

нерошеннепутинская сука

7 лютого 2021, 10:31

журнашлюхи продажные, не жалко если вас всех закроют, вы хуже путан

Петро

7 лютого 2021, 10:02

А у мене є запитання до автора ціїєї публікації, а скільки коробок цукерок Рошен ви отримали за дану публікацію. І чому ви такі продажні ? Вам аби паплюжити все, тільки б за це платили кошти. Продажність у вас в крові.

Нінель

6 лютого 2021, 18:32

Микола, 100% погоджуюся з Вами

Эдуард

6 лютого 2021, 18:28

Микола, ты мозг пропил походу весь, ну затягивай поясок, скоро и в погреб к тебе прийдут заглянуть

кіт

5 лютого 2021, 17:29

От трёпа словестного и пустозвония , От зависти , лести и пустозвония , От скрытой ненависти , лжи неприкрытой , От жадности , алчности , грязи несмытой , От митингов челяди кем то проплаченых И от понимания , что всё утрачено.......... От президента тупоголового , Которого кличут - кто Вовой , кто клоуном , От тех , кто засели под куполом в Раде , несёт откровенно - говнищем и зрадой!!!!!! И тянутся к кнопкам ручонки кудрявые , В ухмылочках кривятся васти слюнявые , В игрушки играются , словно на сцене , С тупыми мордахами как в КаВээНе Торгуют: Свободой , Страною , Народом И весело служат уроды - уроду......

кіт

5 лютого 2021, 17:08

зробіть із блпазня короля ...... він проблазнює королівство....

Микола

5 лютого 2021, 15:53

А що, є заборона святкувати своє День народження???? Ще й в масках????? ВИ ПОДУРІЛИ!!!!!! Тим більше він святкував окремо у приватних колуарах.... Журналістам немає чим зайнятися!!!!!

жора

5 лютого 2021, 12:11

пидар гнойный

людмила

5 лютого 2021, 10:49

К сожалению, А. Кириенко с грамматикой не дружит

Евгений

5 лютого 2021, 09:41

Я тоже справлял днюху без маски... и гости мои тоже, ай яй яй, да меня бы в шампанском утопили, что- же это за праздник. У всех так, покажите кто справлял в масках, посмеёмся.

фенікс

5 лютого 2021, 09:34

Посилені карантинні обмеження в Україні діяли з * до 24 січня 2021 року згідно постанови Кабміну від 9 Грудня 2020 року. ! "Схеми" вчіть матчастину !


Новини