Головна Новини Політика президент З олігархом Порошенком я не готовий співпрацювати – Зеленський
commentss НОВИНИ Всі новини

З олігархом Порошенком я не готовий співпрацювати – Зеленський

Зеленський розповів, як ставиться до впливу олігархів на депутатів у Раді

19 грудня 2020, 23:50
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський визнав, що існує вплив великих фінансових груп, яких іноді називають олігархами, на всіх депутатів усіх партій. Про це гарант сказав в інтерв’ю The New York Times.

З олігархом Порошенком я не готовий співпрацювати – Зеленський

Фото з відкритих джерел

Зеленський вважає, що нікому не вигідна більшість партії "Слуга Народу".

"Але відповідь проста: закони голосуються, і результат – на табло. Сьогодні ми можемо дивитися на результат: закони голосуються. Справді, це набагато складніше, ніж було спочатку. Але ви повинні розуміти, що занадто багато інтересантів, щоб гальмувати реформи, які хоче робити Президент з партією", — сказав президент.

Гарант зазначив, що в партії є різні люди різні, на яких може хтось впливати.

"Хочуть впливати всі фінансові групи, серед іншого й фінансові групи Медведчука, Порошенка, які також представлені в парламенті. Тому щодо відповіді на друге питання, чи готові ми співпрацювати, – я не розумію, з ким. З олігархом Порошенком я не готовий співпрацювати, — заявив Зеленський. — Якщо в межах депутатського корпусу хтось пропонує якісь хороші ініціативи, то я знаю, що всі депутати між собою співпрацюють".

Президент зауважив, що він не проти, коли співпраця відбувається на благо України. Але він не готовий до всього, що пов'язане з лобізмом або ризиками для України.

Як повідомляв раніше портал "Коментарі", Зеленський пояснив, чому під час пандемії коронавірусу в Україні ремонтували дороги. За словами президента, перш ніж казати про інвестиції, концесію й так далі слід пам’ятати: "щоб когось запрошувати, треба розуміти, що людина повинна якось до тебе долетіти й доїхати".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини