Ярош запропонував Зеленському прийняти закон про колаборантів: що це значить

Це допоможе визначити своїх і чужих

Колишній керівник "Правого сектора" і командувач УДА Дмитро Ярош закликав Президента України Володимира Зеленського прийняти закон "Про колабораціонізм", який повинен розставити всі крапки над "i" в питаннях "свій-чужий". Про це Ярош написав на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, після прийняття Закону Верховною Радою влада зможе навести порядок в політичній системі держави та ліквідує діяльність проросійських сил.

Також він сказав, що такий закон позбавить громадян від духовного впливу "РПФ-ФСБ" (натяк на УЦП Московського патріархату).

Ярош зазначив, що таким чином Україна зможе вибити з рук Кремля фінансово-економічні важелі для впливу на ситуацію в Україні.

Він сказав, що прийняття цього закону дозволить українцям завдавати поразки своєму одвічному ворогові, не проливаючи крові. Також Ярош підкреслив, що це надихне українських солдатів на звільнення окупованих районів Луганщини, Донеччини та Криму.

В кінці Ярош сказав, що таке рішення буде першим кроком реалізації плану деокупації наших територій.

Після рішення Зеленського про введення в дію санкцій РНБО проти каналів 112, NewsOne і Zik Ярош закликав Зеленського також закрити телеканали "Інтер" та "Наш".

Колабораціонізмом називають умисну і усвідомлену співпрацю з ворогом для роботи проти інтересів своєї держави під час війни.

У міжнародному законодавстві колабораціонізм заведено трактувати як державну зраду.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Кулеба розповів про реакцію Росії на закриття каналів Медведчука.

Дивіться також, як терорист "Моторола" стріляв по житлових кварталах в Донецьку.