"Я хочу усміхатися разом із тобою": Олена Зеленська ніжно привітала чоловіка з 45-річчям (ФОТО)

Зеленська розповіла, як він змінився за цей рік

Сьогодні, 25 січня, президент України Володимир Зеленський святкує свій день народження . Лідеру нашої країни виповнилось 45 років. Олена Зеленська оприлюднила привітання коханому з приводу цієї дати на власній сторінці в соціальних мережах.

"Мене часто запитують про те, як ти змінився за цей рік. І я завжди відповідаю: "Не змінився. Він той самий. Той самий хлопець, якого я зустріла, коли нам було по сімнадцять". Але насправді дещо змінилося: ти набагато менше усміхаєшся нині. Наприклад, так, як на цьому фото… Я бажаю тобі більше причин для усмішки. І ти знаєш, що для цього треба. Ми всі знаємо", - це рядки з вітання першої леді нашої країни.

Ще Олена Зеленська додала у вітанні, що зичить чоловіку здоров'я. Також в першої леді є особливе прохання до іменинника, зокрема його дружина мріє про те, щоб вона завжди могла посміхатись, залишаючись поруч з ним.

"Впертості в тебе вистачить. Головне – щоб вистачило здоров’я. Тож будь здоровий, будь ласка! Я хочу усміхатися разом із тобою завжди. Подаруй мені цю можливість!", - підсумувала перша леді країни.


Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Олена Зеленська розповіла, чи змінився Володимир Зеленський за час війни. Дружині президента журналісти поставили запитання про те, чи впливає війна на її чоловіка і чи змінилась зараз його поведінка. Олена Зеленська дала відповідь, що її чоловік увесь час був людиною, на яку будь-коли можливо покластись і зараз про це знають у всьому світі. Про це перша леді нашої країни сказала, відповідаючи на запитання представників Rzeczpospolita.