Військові КНДР воюють на боці РФ: Зеленський зробив жорстку заяву

Президент України Володимир Зеленський зазначив, що мир може бути досягнутий лише завдяки силі

Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні наприкінці 963-го дня війни повідомив про зростання співпраці між Росією та Північною Кореєю, яка тепер охоплює не лише передачу зброї, а й військових з КНДР. Він наголосив, що це новий рівень підтримки, який Росія отримує від Пхеньяна.

"Ми бачимо, що нарощується союзництво між Росією й такими режимами, як у Північній Кореї. Це вже не просто про передачу зброї. Це фактично про передачу людей з Північної Кореї до військових сил окупанта", – зауважив президент.

Зеленський також підкреслив, що Україна потребує більшої міжнародної підтримки, особливо у військовій сфері, щоб ефективніше протистояти агресору. Він зазначив, що надання Україні більш далекобійної зброї та збільшення постачання військової техніки допоможе підсилити тиск на Росію, що є критичним для стримування агресії та запобігання подальшій ескалації конфлікту.

Президент підкреслив, що справжній мир може бути досягнутий лише за допомогою сили, і висловив сподівання на швидке ухвалення рішень щодо підтримки України з боку міжнародних партнерів. Наступний тиждень буде присвячений активній роботі з партнерами та лідерами для забезпечення необхідної допомоги для фронту.

"Увесь наступний тиждень буде присвячений роботі з нашими партнерами – заради такої сили, заради справжнього миру. Команди працюватимуть. Буде робота і з лідерами також. Дуже розраховуємо на те, що ухвалення рішень не забариться", – йдеться у заяві.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Зеленський після зустрічі з Шольцом розповів, що буде перемогою для України