Головна Новини Політика президент Відносно Порошенка відкрили відразу 15 нових кримінальних проваджень
commentss НОВИНИ Всі новини

Відносно Порошенка відкрили відразу 15 нових кримінальних проваджень

Виробництва відкрили за такими статтями: "Посягання на територіальну цілісність", "Повалення конституційного ладу і захоплення державної влади", "Державна зрада", "Фінансування тероризму"

11 вересня 2020, 14:39 comments2233
Поділіться публікацією:

Служба безпеки України на чолі з Іваном Бакановим відкрила 15 нових кримінальних проваджень щодо п'ятого президента Петра Порошенка. Про це розповів під час брифінгу адвокат Порошенка Ігор Головань.

Відносно Порошенка відкрили відразу 15 нових кримінальних проваджень

"4 вересня з'явилося немало-небагато — 15 нових виробництв, спрямованих проти лідера опозиційної політичної сили і п'ятого президента Петра Порошенка. Тепер це вже (розслідує, — ред.) Служба безпеки України. За тими ж лекалами скроєні ті виробництва", — вважає Головань.

Він каже, що дані виробництва відкрили за такими статтями: "Посягання на територіальну цілісність", "Повалення конституційного ладу і захоплення державної влади", "Державна зрада", "Фінансування тероризму".

Раніше ДБР розслідувало 20 кримінальних проваджень щодо п'ятого президента, і лише по одному з них Порошенку оголосили підозру. Мовляв, у 2018-му він нібито "видав злочинний наказ", яким схилив голову Служби зовнішньої розвідки Єгора Божка до перевищення ним влади і службових повноважень.

Нагадаємо, засректора Державного бюро розслідувань Олександр Бабіков повідомив, що кілька справ проти Петра Порошенка закриті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини