Головна Новини Політика президент В Офісі Президента розповіли, чи піде Зеленський на другий термін
commentss НОВИНИ Всі новини

В Офісі Президента розповіли, чи піде Зеленський на другий термін

"Президент розуміє, що він говорить на публіку"

28 січня 2021, 14:46 comments3884
Поділіться публікацією:

В Офісі Президента прокоментували інформацію про те, що Володимир Зеленський оголосив про свій намір балотуватися на другий термін. Про це розповіло джерело на Банковій, який був присутній на святкуванні дня народження Зеленського, передає Telegram-канал "Політика країни".

В Офісі Президента розповіли, чи піде Зеленський на другий термін

Володимир Зеленський. Фото: Офіс президента

27 січня, народний депутат Гео Лерос, якого виключили з фракції "Слуга народу" заявив про те, що під час святкування свого дня народження, Президент України Володимир Зеленський оголосив своєму оточенню про намір балотуватися на другий термін.

Джерело в Офісі Президента повідомив, що президент є здоровим людиною, яка думає про те, що говорити на публіку.

За його словами, ніяких офіційних заяв Президент Зеленський не робив, а якщо хтось жартував під час тостів, то цим людям потрібно "міняти шпигунів і трактування".

Під час президентської кампанії у 2019 році Володимир Зеленський говорив, що йде на один термін, бо вважає, що можна кардинально змінити країну за 5 років.

Водночас, навесні 2020 року, на великій прес-конференції Гарант визнав, що п'яти років недостатньо для того, щоб втілити все задумане.

Гео Лерос був виключений з фракції "Слуга народу" восени 2020 року, після того, як з трибуни Верховної Ради назвав президента Зеленського посібником олігархів і звинуватив главу ОП Андрія Єрмака в роботі на російські спецслужби.

Гео Лерос також займав пост радника Володимира Зеленського.

Раніше "Коментарі" повідомляли, чи будуть саджати чиновників за брехню в деклараціях згідно із законопроектом Зеленського.

Також читайте про те, що Дмитро Ярош запропонував Зеленському призначити прем'єр-міністром Порошенка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/stranaua/11301
comments

Обговорення

кузьма

29 січня 2021, 14:54

оно ,не досидит и первый срок

Слава Україні!

29 січня 2021, 14:30

Сподобалось за рік мати вісім вітпусток? Чи на велосипеді на роботу їздить?

Орест

29 січня 2021, 13:39

Херово, что на днюху презик приглашает шпионов. Может он сам - шпион?

Николай

29 січня 2021, 13:21

До тех пор, пока Ермак будет возглавлять ОФ, рейтинг Зеленского будет падать ниже плинтуса. Ермак работает ни на Президента и Украину, а на свой счёт в офшорах, его цель обогатиться и более ничего.Уже от многих слышу, что это агент Кремля, приставленный к Президенту для контроля за его действиями. Что Медведчук со своей вражеской группировкой, что Ермак, вставляют палки в колёса Президенту для понижения его рейтинга.

Ника

29 січня 2021, 12:52

Когда он шел на первый срок, он не догадывался о том, что вход гривна , а выход две. Он же с первых дней начал нарушать Конституцию Украины. А, сейчас еще добавились финансовые грешки. Да, измена Родине, тоже под вопросом. Да, и то что он попал под полное влияние от олигархов, это тоже криминал. В общем, у него выход один, это пытаться идти на второй срок. Но, здесь в игру уже вступают простые граждане Украины. Так что, украинцы : Думай-те.

Валерій

29 січня 2021, 12:42

Побачимо, що Він зробить за один строк!

Микола

29 січня 2021, 12:04

А, что уже был первый????

Ираида

29 січня 2021, 11:44

Два срока в тюрьме ему, а не в президентском кресле.

Татьяна, Херсон

29 січня 2021, 11:22

С такими темпами мы до конца первого срока не доживем, не то, что голосовать за второй. Сюрпризы один за другим: сегодня за транспортировку света малому бизнесу выставили 1,23 гр за квт, хотя мы месяц не работали ! НИКТО ОБ ЭТОМ НЕ ЗНАЛ?

Правдоруб

29 січня 2021, 11:18

Зеленский пулю тебе в лоб и всем жидам по пули в лоб!!! твой срок на нарах так как и ренату, коломойскому, порошенку, сени, турчинову, юльке и другой нечести. Янукович отличии от вас тварей хоть людей на майдане не расстреливал.

Петро

29 січня 2021, 11:11

Зеленский решает объявить меня в розыск https://youtu.be/ykV_Vh7cMWE


Новини