Головна Новини Політика президент У Зеленського назвали обставини, при яких він піде у відставку
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського назвали обставини, при яких він піде у відставку

Радник глави ОП Михайло Подоляк дав характеристику особистості Володимира Зеленського

2 серпня 2020, 23:36 comments3320
Поділіться публікацією:

У глави держави Володимира Зеленського занадто сильний і вольовий характер, щоб втомитися від відповідальності і подати у відставку. Про це заявив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк в інтерв'ю виданню "Страна".

Так, після обговорення численних скандалів навколо Зеленського, журналіст задав питання про обставини, які можуть стати останньою краплею, після якої український лідер напише заяву про відхід з посади.

"Не бачу причин. Він вольовий, відповідальний, а це дуже важливо в Україні. Не бачу ситуації, в якій Зеленський з його характером сказав, що він втомився і йде", — зауважив Подоляк.

Також чиновник зазначив, що, незважаючи на помітне зниження рейтингу, Зеленський здатний зберегти основний електорат для перемоги, якщо вважатиме за необхідне йти на другий президентський термін.

"Президент стійкий до хейтерів. У чому тактика Петра Порошенка і його прихильників? Максимально залити брудом. Фейки, що не фейки — все одно. Для того, щоб вивести людину з рівноваги. Ви маєте рацію в тому, що Зеленський — людина мистецтва. Для нього важливі софіти. він любить повагу, шану, славу. Але на превеликий подив, він цю всю грязь дуже спокійно і легко переносить. Хоча все думали, що він зламається. він завжди з гумором про це говорить. Може потролліть на рівному місці. він володіє мистецтвом імпровізованого гумору", — уклав Михайло Подоляк, відповідаючи на питання про реакцію президента на критику в ключі зниження соціологічних цифр популярності.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в цьому ж інтерв'ю радник глави ОП розповів про мотиви українського гаранта Володимира Зеленського переїхати на державну дачу разом з сім'єю, що стало черговим інфоприводи для широкого скандалу.

У Зеленського назвали обставини, при яких він піде у відставку



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини