Головна Новини Політика президент У Зеленського готують заходи проти акцій на підтримку Стерненко, - інсайд
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського готують заходи проти акцій на підтримку Стерненко, - інсайд

Питанням займатиметься радник Єрмака Подоляк

24 лютого 2021, 17:30
Поділіться публікацією:

В Офісі президента України готують відповідні контрзаходи щодо акцій на підтримку активіста Сергія Стерненка, якого засудили на 7 років позбавлення волі за викрадення людини. Про це повідомили в Telegram-каналі "Картковий офіс".

У Зеленського готують заходи проти акцій на підтримку Стерненко, - інсайд

Фото: Liga.net

Повідомляється, що радник глави Офісу президента Андрія Єрмака Михайло Подоляк готує програму контрзаходів щодо протестуючих прихильників Стерненка.

На каналі пишуть, що на Подоляка поклали завдання зробити все можливе для того, щоб погасити конфлікт, що виник через засудження Стерненка.

Відзначається, що радник Андрія Єрмака добре знайомий з вуличними конфліктами і практикою їх придушення через те, що працював в адміністрації побіжного президента України Віктора Януковича в 2013 році під час початку євромайдан.

Довідка: вчора Приморський суд Одеси засудив активіста і колишнього члена "Правого сектора" Сергія Стерненка до 7 років позбавлення волі з конфіскацією половини майна у справі про викрадення депутата однієї з райрад Одеси.

Рішення суду викликало масові протести в багатьох містах України. Увечері 23 лютого за Офісом президента зібралася багатотисячна акція з вимогою звільнити Стерненка, в результаті якої сталися зіткнення протестуючих і силовиків.

Кілька десятків людей було затримано. Прихильники Стерненка оголосили про проведення безстрокової акції протесту на Банковій.

Також Сергій Стерненко проходить у справі про умисне вбивство. У 2018 році на нього було скоєно кілька замахів, під час одного з яких він убив нападника.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, хто підштовхнув Зеленського на війну проти Медведчука.

Читайте також про те, що протести на підтримку Стерненко могли підтримати олігархи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/office_ua/420
comments

Обговорення


Новини