Головна Новини Політика президент У Зеленського анонсували війну проти олігархів, які розграбували Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського анонсували війну проти олігархів, які розграбували Україну

В РНБО анонсували новий удар

20 лютого 2021, 16:00 comments2030
Поділіться публікацією:

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данилов анонсував війну проти олігархів і політиків, які грабували Україну весь період її незалежності з 1991 року. Про це він повідомив в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера".

У Зеленського анонсували війну проти олігархів, які розграбували Україну

Фото: скрiншот

За його словами, після нардепа Віктора Медведчука і його дружини Оксани Марченко, РНБО планує введення санкцій проти ряду українських політиків з величезними статками, які не вели бізнес офіційно і працювали на державній службі.

Данилов пообіцяв, що всі ресурси, які були вкрадені у народу за роки незалежності України, будуть повернуті назад. Він сказав, що в нових санкційних списках будуть депутати і люди, які ніколи не працювали, проте володіють величезними статками.

Секретар РНБО сказав, що все вкрадене майно, з якого не платяться податки в український бюджет, будуть повернуті, в тому числі і в питанні природних ресурсів нашої країни.

Також Данилов заявив, що незабаром будуть опубліковані дані про людей, які мають бізнес в Росії і витрачають гроші на те, щоб промивати мізки українським громадянам.

19 лютого РНБО ввів санкції проти нардепа Віктора Медведчука, його дружини Оксани Марченко, громадянської дружини нардепа Тараса Козака Наталії Лавренюк і ряду інших осіб за фінансування тероризму. Олексій Данилов назвав Медведчука і Марченко терористичним угрупуванням, яка постачає бойовиком на окупованому Донбасі, а також сказав, що РНБО через два тижні збереться знову для того, щоб ввести нові санкції.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Байден назвав головну мету Путіна і Кремля.

Читайте також, що Кравчук відреагував на санкції проти Медведчука і Марченко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Ирина

22 лютого 2021, 16:42

Начинать с монополиста облгазов!! https://kosatka.media/uk/category/blog/news/kontroliruem-scheta-za-otoplenie-kuda-smotret

Анатолий

21 лютого 2021, 09:11

Оказывается Украину разграбили не только олигархи ,но и депутаты и их любовницы и любовники и прочие не чистые на руку сволочи.

селянин

20 лютого 2021, 17:58

З одними ОЛІГАРХАМИ почали війну, а других ОЛІГАРХІВ (земельних) зачали. Скільки людей проживає в селах і не має земельного пая, чи якихось 2 га. для ведення особистого сільського господарства? Скільки земель сільгосп призначення на руках (у власності) людей які в житті не робили на землі, не жили в селі? - депутати, судді, прокурори, всілякі ділки "бізнесмени"...... А скільки вже з"явилось місцевих князьків-землевласників ??? Одна відписка: ВІЛЬНОЇ ЗЕМЛІ НЕМА. А коли запуститься ринок землі, то вони ("господарі" арендованих земель) просто самі у себе її викуплять і ЛЕГАЛІЗУЮТЬ награбоване.

Брат

20 лютого 2021, 17:31

Промывают мозги пендопропаганда и укро.Кск укропитеки кричали,что Крымский мост-это постанова Мосфильма.Так и пендосы рассказывают про своих хероев,получивших травмы"мозга" после обстрела их баз ирансеими ракетами.А где же хваленые patriot.Так что гнида даниловская-смени призвище на даниленко и не позорься.

людмила

20 лютого 2021, 17:03

давно пора всех сажать и порошенка с его командой тоже ми помним

Сэм

20 лютого 2021, 16:36

Такую хуйню пишите.....слов просто нету !

Дяченко Станіслав

20 лютого 2021, 16:18

Дай Боже нашому телятку вовка зїсти !

бандерівець

20 лютого 2021, 16:14

а сьогодні що, перше квітня? чи то новий комедійний проект вавіана зеленомордого? чи каломойському приготуватись? ні, це просто тупорилі імбецили навчились в козломордих нести "дічь", в яку самі ж і вірять. і вірять в те, що інші теж вірять.


Новини