Головна Новини Політика президент Стало відомо, скільки коштував переліт Зеленського до ОАЕ
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, скільки коштував переліт Зеленського до ОАЕ

Крім президента України, на борту перебувало дев'ять представників делегації

23 лютого 2021, 15:18
Поділіться публікацією:

Переліт глави держави Володимира Зеленського до Об'єднаних Арабських Еміратів 13-15 лютого коштував платникам податків України практично 1,7 мільйона гривень. Про це повідомляє видання Bihus.Info.

Стало відомо, скільки коштував переліт Зеленського до ОАЕ

Стало відомо, скільки коштував переліт Зеленського до ОАЭ - фото з відкритих джерел

За даними джерела, крім президента України, на борту перебувало дев'ять представників делегації, серед яких дружина гаранта Олена Зеленська, очільник Офісу президента Андрій Єрмак, голова Міністерства закордонних справ Дмитро Кулеба, прес-секретар президента Юлія Мендель та інші представники української сторони.

Повідомляється, що всі перельоти президента оплачує управління справами президента з державного бюджету.

Нагадаємо, що делегація з України, на чолі з президентом країни Володимиром Зеленським, підписала кілька меморандумів і контрактів про співпрацю з Об'єднаними Арабськими Еміратами на загальну суму від 3 мільярдів доларів. На думку президента України, залучення еміратських інвестицій — важливий крок для відкриття шляху для великих вкладень в країну із Західної Азії.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" повідомляло, що забезпечення діяльності глави держави Володимира Зеленського у 2020 році, виходячи з мінімальних підрахунків, коштувало платникам податків 30,8 мільйона гривень. При цьому, не враховувалися витрати на державну охорону. Повідомляється, що найдорожче минулого року коштували перельоти президента України — як внутрішні, так і закордонні з'єднання. За даними джерела, у 2020 році їх загальна вартість склала 22 мільйони гривень.

У матеріалі нашого видання також можна прочитати, що президент України Володимир Зеленський загрожує знову розпустити Верховну Раду, якщо народні депутати не приймуть необхідний закон на позачерговому засіданні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ирина

23 лютого 2021, 17:19

Это сколько домов на эти деньги можно построить ? https://kosatka.media/uk/category/vozobnovlyaemaya-energia/news/zelenskiy-rasschityvaet-stroit-dlya-pereselencev-zhile-s-solnechnymi-panelyami-v-sotrudnichestve-s-naftogazom


Новини