Головна Новини Політика президент Стало відомо, скільки грошей витратили на новорічне оформлення приміщень Офісу Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, скільки грошей витратили на новорічне оформлення приміщень Офісу Зеленського

Витрати на прикрашення Офісу Президента перевищили запланований бюджет на 13 тисяч гривень

4 січня 2021, 14:00
Поділіться публікацією:

Стало відомо, в яку суму обійшлося новорічне оформлення приміщень Офісу Президента України. Дану інформацію надали в управлінні адміністративними будинками Державного управління справами.

Стало відомо, скільки грошей витратили  на новорічне оформлення приміщень Офісу Зеленського

Скільки грошей пішло на новорічне оформлення державних приміщень

Виявляється, у 2020-му році витратили 53 218 гривень на створення святкового настрою в адмінбудівлях.

Напередодні зимових свят управління планувало виділити близько 40 тисяч гривень новорічні композиції, ялинкові іграшки, гірлянди та інші аксесуари. Тобто витрати перевищили запланований бюджет на 13 218 гривень.

Цього року бюджет не виділяв кошти на купівлю ялинок, адже в адмінбудівлях встановлювалися штучні дерева, які використовуються вже кілька років.

Нагадаємо, що минулого року на оформлення будівель виділили понад 148 тисяч гривень. У 2018-му прикрашання приміщень Адміністрації Президента України обійшлося найдешевше — у 29 800 гривень.

Сайт "Коментарі" раніше повідомляв, що на головну ялинку України витратили до семи мільйонів гривень. Цього року новорічне дерево оплачували не за міський бюджет, а за кошти рекламодавців та спонсорів. На прикрашення ялинки витратили 1 500 іграшок та 10 кілометрів гірлянд.

Рекомендуємо прочитати про продукти, за допомогою яких можна усунути похмільний синдром і відновити організм після новорічних свят.

Також розповідаємо, коли Україну завалить снігом. За прогнозами синоптиків, до кінця зими в Україні слід очікувати всього — і снігопадів, і дощів. А сильні морози і відлиги будуть періодично змінювати один одного. Січень стане контрастним по температурі місяцем. Чого від нього очікувати, читайте тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини