Головна Новини Політика президент Скільки разів відпочивав Зеленський цього року
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки разів відпочивав Зеленський цього року

У 2020 році Президент України відпочивав щонайменше п'ять разів

29 грудня 2020, 13:15 comments3239
Поділіться публікацією:

Журналіст Сергій Руденко підрахував скільки разів відпочивав президент України Володимир Зеленський у 2020 році. Результати чоловік оприлюднив на своїй сторінці в Фейсбуці. 

Скільки разів відпочивав Зеленський цього року

Скільки відпочивав Зеленський у 2020 році. Фото: eg.ru

Виявилося, що цьогоріч глава держави відпочивав мінімум п'ять разів.

Вперше відпочинок Зеленського розпочався з 31 грудня 2019 року та тривав до 2 січня 2020-го. Він проводив час в Буковелі Івано-Франківської області.

Його друга відпустка тривала з 2 до 9 січня. Тоді Володимир Зеленський відправився в Оман, чим викликав обурення громадян.

Втретє президент відпочивав на "дачі Хрущова". Вона розташована на острові Бірючий у Херсонській області. Це було влітку з 19 до 29 липня.

Свою четверту осінню відпустку  Зеленський провів на Закарпатті в санаторному комплексі "Деренівська Купіль".

Деякі користувачі в коментарях під постом зазначили, що перебування президента в лікарні "Феофанія" також можна вважати відпусткою, однак вимушеною. Тоді Володимир Зеленський заразився коронавірусом.

Нагадуємо, що на зимові свята президент разом зі своєю сім'єю планує відпочивати в західній резиденції в Гуті Івано-Франківської області. 

Раніше повідомлялося, що Президент Володимир Зеленський призначив головою Івано-Франківської обласної державної адміністрації Андрія Бойчука.

Також сайт "Коментарі" розповідає думки експертів, наскільки залежний Зеленський від олігархів. За словами радника голови Офісу президента Михайла Подоляка, ні з ким з олігархів або великих бізнесменів у президента Володимира Зеленського немає таких дружніх відносин, щоб вони впливали на його рішення. Інші думки читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини