Головна Новини Політика президент "Разом ми стоїмо, розділившись - падаємо": Зеленський прокоментував заяву Байдена про Крим
commentss НОВИНИ Всі новини

"Разом ми стоїмо, розділившись - падаємо": Зеленський прокоментував заяву Байдена про Крим

Володимир Зеленський відреагував на заяву Білого Дому щодо незмінності потужної підтримки США України щодо кримського питання

27 лютого 2021, 09:49
Поділіться публікацією:

Володимир Зеленський у своєму Twitter висловив подяку Джо Байдену за його позицію щодо Криму.

"Разом ми стоїмо, розділившись - падаємо": Зеленський прокоментував заяву Байдена про Крим

Зеленський подякував Байдену за Крим. Фото: відкриті джерела

"Вдячний Джо Байдену за його потужний меседж: "Крим — це Україна!" Саме для цього і існує поняття "стратегічне партнерство". Українці дуже високо цінують підтримку США: від територіальної цілісності нашої держави до посилення обороноздатності та запровадження реформ. Разом ми стоїмо, а розділившись — падаємо", — написав англійською Президент України у своєму акаунті.

Ці слова Володимира Зеленського стали реакцією на офіційну заяву Білого Дому, яка була опублікована вчора, у День спротиву Криму та Севастополя.

У заяві йшлося про те, що Сполучені Штати ніколи не визнають законною анексію Росією півострову та підтримуватимуть Україну та її союзників у боротьбі з цією агресією. Також Білий дім запевнив, що продовжуватиме докладати зусиль, аби притягнути Російську Федерацію до відповідальності за всі її зловживання та агресію проти України.

"У цю сумну річницю ми знову повторюємо просту істину: Крим — це Україна!", — заявив Білий Дім.

Також у заяві зазначено, що США визнають та поважають Революцію Гідності як символ боротьби українського народу за новий початок для своєї країни. Сполучені Штати вірять України та підтримуватимуть всіх тих, хто працює разом задля мирного, демократичного та процвітаючого майбутнього своєї країни.

Раніше Володимир Зеленський підписав Указ про повернення Криму в Україну. "Коментарі" повідомляли, що у документі закріплені заходи, які необхідно здійснити для повернення півострову під українську юрисдикцію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини