Головна Новини Політика президент Проти Зеленського подали позов до ОАСК
commentss НОВИНИ Всі новини

Проти Зеленського подали позов до ОАСК

Суд поки не ухвалив рішення про відкриття провадження

21 жовтня 2020, 23:00
Поділіться публікацією:

Окружний адміністративний суд Києва просять визнати незаконним рішення президента України Володимира Зеленського про проведення всенародного опитування 25 жовтня на виборчих дільницях. На сайті суду повідомляється, що з відповідним позовом до них звернувся житель Івано-Франківської області.

Проти Зеленського подали позов до ОАСК

У позові також просять Зеленського утриматися від призначення і проведення всенародного опитування громадської думки на виборчих дільницях під час виборів, які відбудуться в найближчі вихідні.

Зараз суд вирішує, відкривати чи ні провадження в адміністративній справі.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський назвав три фінальних питання всенародного опитування, який відбудеться 25 жовтня. Про що будуть питати українців паралельно з місцевими виборами Зеленський відповів в новому відеозверненні.

Відзначимо, опитування українців 25 жовтня, яке раніше анонсував президент Володимир Зеленський, проводитиме громадська організація. Гроші з бюджету на нього брати не будуть, а оплатять все меценати. Про це в ефірі "Громадського радіо" заявила заступник глави парламентської фракції "Слуга Народу" Євгенія Кравчук. Якій саме громадської організації довірять опитувати українців, Кравчук не уточнила. Але пообіцяла, що її назва стане відомо найближчим часом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини