Похід Зеленського на другий термін: названо головну умову

"Він ніколи не пробачить сам себе"

Глава Офісу Президента Андрій Єрмак назвав умову для балотування чинного глави держави Володимира Зеленського на другу каденцію в 2024 році. Про це він розповів в інтерв'ю виданню "Новий час".

За словами Єрмака, можливий похід Зеленського на другий термін буде залежати від того, скільки він встигне зробити з того, що пообіцяв на виборах в 2019 році.

Єрмак зазначив, що Зеленському дуже важливо виконати всі обіцянки, які він дав виборцям.

Він сказав, що з походом на другий термін чинний Гарант буде визначатися ближче до кінці першої каденції. На думку Єрмака, Зеленському буде потрібно зрозуміти, що він уже встиг зробити і які плани на майбутнє.

Глава ОП сказав, що Зеленському дуже важливо реалізувати все задумане, а в разі невиконання обіцянок він ніколи собі цього не пробачить.

Під час виборчої кампанії 2019 року Володимира Зеленського стверджував, що він йде на один президентський термін, так як вважає, що 5 років цілком достатньо для того, щоб змінити країну.

Уже навесні 2020 року, під час великої прес-конференції Президент визнав той факт, що 5 років недостатньо для реалізації задуманого.

Кілька днів тому нардеп Гео Лерос, якого виключили з фракції "Слуги народу" заявив про намір Зеленського балотуватися на другий термін.

Андрій Єрмак очолює Офіс Президента України з лютого 2020 року, він замінив на цій посаді Андрія Богдана. До цього він був радником президента.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, в яких стосунках перебувають Зеленський і Коломойський.

Також читайте про наміри Росії захопити нові території України.