Головна Новини Політика президент "Подарунок з душею": Зеленський показав, що отримав на Новий рік
commentss НОВИНИ Всі новини

"Подарунок з душею": Зеленський показав, що отримав на Новий рік

Сюрприз йому передали зі Слов'янська

30 грудня 2020, 18:29
Поділіться публікацією:

Володимир Зеленський продемонстрував подарунок, який він отримав зі Слов'янська. Так, йому подарували солодкий будиночок, поруч з яким стоїть ялинка і сніговик. Але це ще не все: там можна побачити невелике привітання з новорічними святами.

"Подарунок з душею": Зеленський показав, що отримав на Новий рік

Володимир Зеленський. Фото: РБК-Украина

"Пане президенте України! З Новим 2021 роком!", — написав відправник подарунка.

"Солодощі зі Слов'янська. Подарунок з душею. Донбас — це Україна!" — написав Зеленський на своїй сторінці в соціальних мережах. Також він прикріпив фото отриманого презенту.

Раніше стало відомо, де глава держави буде відзначати Новий рік. Так, він збирається поїхати в президентську резиденцію "Синьогора", яка розташована поблизу села Гута. Відомо, що раніше тут був пансіонат, який в 2001 переробили під затишне місце для відпочинку вищих державних осіб.

Колись ці землі були володінням імператора Франца-Йосипа. Він часто ходив на полювання, тому що резиденція знаходиться серед гірських соснових лісів.

Раніше "Коментарі" писали, Зеленський розповів, чого очікує від 2021 року. Президент України Володимир Зеленський в своєму інтерв'ю виданню "Фокус" чесно зізнався, що він очікує від наступного року. За його словами, в 2021 українцям буде легше, якщо порівнювати з роком, що минає.

Крім того, він додав, що цей рік виявився складним абсолютно для всіх. У наступному році Україна буде відзначати 30-річчя незалежності, тому в країну приїдуть багато лідерів інших держав. Можливо через це наступний рік буде для його президентства не менш складним, ніж цей.

Варто додати, що Зеленський впевнений в тому, що 2021 році також відбудеться підйом в економіці   країни, хоч і невеликий.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини