Незадоволених діями Зеленського вперше стало більше, ніж прихильників – опитування

Опитування КМІС показало, на скільки погіршився рейтинг президента Володимира Зеленського

Президентом України Володимиром Зеленським вперше незадоволене більше число людей, аніж тих, хто схвалює дії та заяви гаранта. Про це свідчить результат опитування Київського міжнародного інституту соціології, яке проводилося 20- 23 червня поточного року.

Учасники опитування оцінили дії органів влади в травні-червні цього року. Так, 38% відповіли, що схвалюють дії та заяви президента Зеленського, тоді як в травні прихильників було 47%. А от 45% опитаних не схвалюють, в травні таких було 37%.

Як зазначили в КМІС, різниця між часткою тих, хто схвалює дії та заяви президента, та часткою тих, хто не схвалює, вперше за останній рік стала від’ємною. Різниця становить мінус 7 відсоткових пунктів, згідно із повідомленням соціологів.

Щодо оцінки дій Кабміну, то 23% опитаних в червні схвалюють дії уряду (у травні - 24%), а не схвалюють – 59% (минулого місяця – 61%). Слід зазначити, що ставлення українців до Кабміну майже не змінилося.

Роботу Верховної Ради позитивно оцінили 21% українців (минулого місяця було 22%), а негативно 62% (проти 65% в травні).

Як повідомляли "Коментарі" раніше, третина українців сумує за Радянським Союзом. Таку кількість прихильників СРСР показало опитування.

Нагадаємо, власник анонімного телеграм-каналу зізнався "Коментарям", що працює в інтересах Зеленського.