Головна Новини Політика президент Названо причини падіння рейтингу Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо причини падіння рейтингу Зеленського

Зеленський все ще залишається лідером електоральних симпатій, але рейтинг продовжує падати

26 лютого 2021, 21:10
Поділіться публікацією:

Головні причини падіння рейтингу президента Володимира Зеленського — це не тільки корупція, що триває, невиразна політична і економічна стратегія, а також підвищення тарифів ЖКГ, що призвело до протестів. Про це йдеться в статті видання "Коментарі" .

Названо причини падіння рейтингу Зеленського

Зеленський. Фото з відкритих джерел

Так, за даними Київського міжнародного інституту соціології, за Зеленського зараз готові віддати голоси 16,2% серед усіх опитаних. На виборах, як ми пам'ятаємо, таких було 73%.

Як повідомляється в матеріалі, правляча команда виявилася малоефективною, а обіцянки, які давав Зеленський під час передвиборчої кампанії, у більшості своїй так і не були виконані. З 2014 року Україна переживає найскладніші часи за весь період свого існування як незалежної держави. Втрачено Крим і значну частина Донбасу, економіка має серйозні проблеми, які "слуги народу" не тільки не вирішили, але і ще більше погіршили.

Обіцяне Зеленським "закінчення війни" так і не настало. Мало того, багато питань, які вирішувалися в цьому напрямку раніше (наприклад, обмін утримуваними особами), зараз просто зайшли в глухий кут.

З країни як і раніше їдуть люди в пошуках кращого життя. Зростає безробіття, а епідемія коронавірусу її значно посилила, як і помилки при введенні карантинних заходів.

Відзначимо, що часу до виборів дійсно багато, але певні висновки можна зробити вже сьогодні. Швидше за все, на виборах 2024 року вже не буде явного фаворита, як в 2019 році. Серед лідерів гонки намічається як мінімум тривладдя (Зеленський, Порошенко, Бойко). А якщо до того часу з'являться "темні конячки", та ще й старі політики на кшталт Юлії Тимошенко наберуть популярність, у нас в першому турі взагалі може вимальовуватися "семибоярщина".

Як повідомлялося раніше, артисти все частіше повертаються з політики на сцену. Експерти пояснили, чи буде так само із Зеленським.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

olena alve

27 лютого 2021, 00:40

Мені шкода розмістити це в Інтернеті, але у мене немає вибору. Я ніколи не вірив у любовні заклинання чи заклинання, поки не зустрів того фокусника, коли цього року відвідав свого друга в Україні на діловому саміті. Я думав, що людина на ім’я доктор АЛАБА був справді могутнім, і він міг допомогти із заклинаннями, які повернули б загублених, закоханих та чарівні гроші, магію чи магію для хорошої роботи чи щастя. Зараз я щаслива. Я даю свідчення, тому що чоловік, за якого я хотів одружитися, залишив мене за 5 тижнів до весілля, і моє життя було перевернуто з ніг на голову, бо наші стосунки тривали 3 роки. Я дуже любив його, але його мати була проти нас і не мала добре оплачуваної роботи. Зустрівши цього чарівника, я розповів йому, що сталося, і пояснив йому ситуацію. Спочатку я вагався і підозріло, але просто спробував. І через два дні, коли я повернувся до Німеччини, мені зателефонував друг (нині чоловік), який прийшов до мене, і я вибачився, що все було домовлено з його матір’ю та сім’єю та отримав нову співбесіду, щоб одружитися. Я не повірив, бо доктор АЛАБА просто запитав моє ім’я та ім’я мого друга і все, що я хотів. Що ж, зараз ми щасливі у шлюбі і чекаємо на нашу маленьку дитину, а мій чоловік також має нову роботу, і наше життя стало набагато кращим. Його електронна пошта така: зараз ми щасливі у шлюбі та чекаємо на нашу маленьку дитину, а мій чоловік також має нову роботу, і наше життя стало набагато кращим. Його електронна пошта така: зараз ми щасливі у шлюбі та чекаємо на нашу маленьку дитину, а мій чоловік також має нову роботу, і наше життя стало набагато кращим. Його електронна адреса: [email protected] Ви також можете надіслати йому WhatsApp на 2349071995123.

елена

26 лютого 2021, 21:29

При Зеленском хуже всего живем


Новини