Головна Новини Політика президент Найдемократичніший президент: Зеленський з командою пообідали в McDonald's
commentss НОВИНИ Всі новини

Найдемократичніший президент: Зеленський з командою пообідали в McDonald's

Глава держави Володимир Зеленський замовив бургери та курячі нагетси для себе і своїх колег

26 серпня 2020, 15:45 comments1024
Поділіться публікацією:

Найдемократичніший президент: Зеленський з командою пообідали в McDonald's

Сьогодні український гарант Володимир Зеленський, перебуваючи з робочим візитом в Дніпропетровському регіоні, заїхав пообідати в кафе McDonald's, яке знаходиться в обласному центрі. Відео, де президент і його команда в оточенні інших відвідувачів кафе їдять бургери, опублікував портал "Обозреватель" .

Так, на відео глава держави робить замовлення на касі, в який включив кілька бургерів, курячі нагетси з соусами "Цезар" та сирним, картоплю фрі та прохолодні напої.

Один чоловік попросив Зеленського сфотографуватися з його маленькою донькою, президент, який не встиг приступити до їжі, з радістю погодився.

За столиком з гарантом фастфуд їли глава Офісу президента Андрій Єрмак, його заступник Кирило Тимошенко і глава Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко.


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що один з візитів Володимира Зеленського в кафе ледь не закінчилося великим штрафом.

У результаті проведеної перевірки поліцейські склали адміністративні матеріали за ст. 44-3 (Порушення правил карантину людей) на власника кафе та відвідувачів, у тому числі на Президента України Володимира Зеленського, керівника Офісу Президента України Андрія Єрмака, його першого заступника Сергія Трофімова, головного державного санітарного лікаря України Віктора Ляшка, голову Хмельницької обласної державної адміністрації Дмитра Габінета та мера Хмельницького  Олександра Симчишина", — зазначено в повідомленні поліції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини