Головна Новини Політика президент "Ми виправимо ситуацію": Зеленський прокоментував трагедію у Запоріжжі
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ми виправимо ситуацію": Зеленський прокоментував трагедію у Запоріжжі

Зеленський пообіцяв зробити все можливе, щоб подібних трагедій більше не траплялося

4 лютого 2021, 11:51
Поділіться публікацією:

Після того, що сталося в місті Запоріжжя події з пожежею в інфекційній лікарні, в Офісі Президента прокоментували трагедію на своїй сторінці в Facebook.

"Ми виправимо ситуацію": Зеленський прокоментував трагедію у Запоріжжі

Зеленський висловив співчуття сім'ям загиблих під час пожежі в запорізькій лікарні - фото: з відкритих джерел

Президент країни Володимир Зеленський висловив свої співчуття сім'ям загиблих пацієнток і медичного працівника, життя яких перервалося в стінах запорізької лікарні. Він також зазначив, що найстрашнішим є те, що це сталося в саме у лікарні, в місці, де людям повинні дарувати здоров'я і рятувати їх життя.

Нагадаємо, що увечері 3 лютого в запорізькій обласній інфекційній лікарні сталася пожежа. Займання сталося в блоці, де лежали люди з коронавірусною інфекцією. В результаті події загинули три пацієнтки та 26-річна лікар-анестезіолог, що чергувала в той вечір в лікарні. Попередня причина смерті — отруєння чадним газом. На цей момент проводиться розслідування.

Зеленський також заявив, що держава зробить усе можливе, щоб виправити цю ситуацію і запобігти подібним трагедіям у майбутньому. За його дорученням сьогодні в Запоріжжі терміново вилетів голова МОЗ Максим Степанов, а також Олег Мельчуцький, що є першим заступником голови ДСНС.

У коментарях під цим постом багато попросили президента особисто розібратися в цій події, оскільки впевнені, що справжня причина пожежі, так і не буде встановлена ​​та озвучена.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що Зеленський публічно прокоментував блокування каналів 112, NewsOne і Zik, а також про те, що в Офісі Президента розповіли, чи піде Зеленський на другий термін.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини