Мендель показала "фізкультхвилинку" Зеленського (ВІДЕО)

Прессекретар Зеленського анонсувала нове інтерв'ю президента для іноЗМІ

Прессекретар президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель поділилася роликом, де глава держави грає в настільний теніс. Відео опубліковано на сторінці Мендель в Instagram.

Як повідомила Мендель, відпочити таким чином президент вирішив під час підготовки інтерв'ю іноземним журналістам.

"Замість анонсу нового інтерв'ю великим іноземному виданню, - йдеться в повідомленні Мендель. - Президента фотографують в різних форматах. Серед іншого - і під час короткої фізкультпереви".

Ймовірно, суперником Зеленського, як можна побачити у відеоролику, став перший помічник президента України Сергій Шефір.

Тим часом, президент України Володимир Зеленський визнаний розчаруванням року. Про такі підсумки чергового опитування повідомляє Центр Разумкова. Так, в розчаруванні політикою Зеленського зізналися 42% опитаних. Наступним за чинним главою держави в антирейтингу симпатій українців виявився п'ятий президент Петро Порошенко (10%). По 2% респондентів однаково незадоволені роботою Віктора Медведчука, Дениса Шмигаля, Юлії Тимошенко, Олега Ляшка та Олексія Гончарука. До переліку персон, які розчарували населення, також потрапив Святослав Вакарчук (1%). Цікаво, що 5% від загальної кількості учасників опитування відповіли, що відчувають невдоволення щодо всього українського політикуму. Ще 17% не визначилися з відповіддю.

Тим часом, на Майдані в Києві не вщухають протести українських підприємців. Так, тривають протести руху #SaveФОП, створеного на підтримку підприємців. Люди вимагають від влади відмовитися від заборони на підприємницьку діяльність під час карантину, що введуть після Нового року. Видання "Коментарі" вирішило розповісти читачам, які ж настрої щодо протестів підприємців висловлюють користувачі соціальних мереж.