Меланія Трамп збирається розлучатися зі своїм чоловіком

Меланія Трамп часто уникала традиційних обов’язків першої леді, наприклад, супровід свого чоловіка в ділових поїздках

Колишня перша леді США рахує хвилини, коли сімейство Трампів покине Білий Дім. Тоді, за твердженням західних ЗМІ, Меланія подасть на розлучення.

Не секрет, що у шлюбі президента Дональда Трампа та Меланії Трамп вже давно неспокійно. Перша леді декілька разів демонструвала відчуженість до чоловіка навіть на камеру та подавала невербальні сигнали невдоволення.

Видання Daily Mail з посиланням на колишнього помічника Меланії Трамп повідомляє, ніби жінка рахує дні до того моменту, коли офіційно зможе подати на розлучення з поки що діючим президентом США.

Меланію не можна назвати відмінною першою леді, адже вона часто уникала традиційних обов’язків, наприклад, як супровід свого чоловіка в ділових поїздках. Упродовж всієї каденції 45 президента США, Меланія Трамп трималася подалі від скандалів навколо чоловіка. Також жінка була відсутня на мітингах в підтримку передвиборчої кампанії Трампа. З’явилися чутки, ніби Дональд Трамп звертався до послуг дублерів, які вдавали з себе Меланію.

У пресі також з’явилися повідомлення про те, що перша леді підписала шлюбну угоду, яка забороняла критикувати, давати інтерв’ю чи писати книги про Трампа в ролі очільника країни. У мережі залишилося безліч кадрів, коли Меланія відмовляла своєму чоловіку взяти її за руку, тощо.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що письменник Стівен Кінг жорстко висміяв Трампа.