Куди зайшли росіяни: Зеленський розповів про те, що відбувається у Харківській області

Президент повідомив, що ЗСУ взяли під бойовий контроль територію прикордоння, куди зайшли росіяни

Українським захисникам вдалося взяти під бойовий контроль територію прикордоння, куди зайшли російські окупанти. Йдеться про Харківську область. Як передає портал "Коментарі", про це у своєму традиційному вечірньому відеозверненні 24 травня заявив президент України Володимир Зеленський.

"Наразі нашим воїнам вдалося взяти під бойовий контроль територію прикордоння, куди зайшли російські окупанти", - заявив президент.

Український лідер подякував кожному підрозділу, який забезпечує необхідні результати у знищенні окупанта.

Володимир Зеленський додав, що сьогодні обговорив подальші завдання українських військ із урахуванням інформації від розвідок.

Зазначимо, цього ж дня Володимир Зеленський провів нараду у Харкові, де заслухав доповіді, зокрема щодо оборони області.

"Сьогодні у Харкові. Провів нараду щодо оперативної обстановки в регіоні та підготовки до опалювального сезону", - повідомив глава держави.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Сили оборони України зупинили російські війська на Харківському напрямку та вже проводять контрнаступні операції. Про це повідомляє прес-служба Генштабу, цитуючи заяву представника Головного оперативного управління ГШ ЗСУ полковника Ігоря Прохоренка на брифінгу у медіацентрі "Україна-Укрінформ".

Також видання "Коментарі" повідомляло – непрості бої у центрі Вовчанська: в бій вступила еліта українського десанту з новою зброєю США.