Головна Новини Політика президент Кого українці готові вибрати новим Президентом: рейтинг
commentss НОВИНИ Всі новини

Кого українці готові вибрати новим Президентом: рейтинг

Дізнайтеся, за кого проголосує народ

5 березня 2021, 14:00 comments1099
Поділіться публікацією:

Стало відомо, кого українці готові вибрати новим главою держави, якби вибори Президента відбулися в кінці лютого 2021 року. Про це повідомили в Соціологічної групи "Рейтинг", засилаючи на дані свіжого соціального опитування громадян.

Кого українці готові вибрати новим Президентом: рейтинг

Фото: ТСН

Повідомляється, що в разі проведення виборів президента України в кінці лютого найбільшу кількість голосів пішло б чинному главі держави Володимиру Зеленському, а саме — 22,5%. За місяць рейтинг президента трохи знизився, в кінці лютого його підтримувало 23,1% громадян.

П'ятий президент України Петро Порошенко отримав би 14,6% голосів виборців. Один з лідерів партії "Опозиційна платформа За життя" Юрій Бойко отримав би 11,6% голосів.

Колишнього прем'єр-міністра України і лідера партії "Батьківщина" Юлію Тимошенко підтримали б 11,1% українців. За колишнього начальника Головного управління розвідки Міноборони України Ігоря Смешка проголосувало б 8% громадян. Екс-глава уряду Володимир Гройсман отримав би 6,6% голосів.

Решта політиків в рейтингу президентських виборів набрали менш як 5% голосів виборців, серед них Євген Мусаєв, Олег Ляшко, Дмитро Разумков, Арсеній Яценюк, Віталій Кличко, Кіра Рудик і Олег Тягнибок.

Довідка: чинний глава держави Володимир Зеленський переміг на виборах президента України у 2019 році, набравши в другому турі 73% голосів виборців. Його опонентом у другому турі був екс-президент Петро Порошенко, якого підтримало 25% громадян.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що у Путіна розповіли про повномасштабну війну на Донбасі.

Читайте також про те, що Зеленський буде робити з Путіним.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Лиля

5 березня 2021, 15:50

Если Юля сейчас с тарифами разберется , то будет интересно https://kosatka.media/category/gaz/news/nkreku-odobrila-proekt-resheniya-o-vvedenii-godovogo-produkta-ceny-na-prirodnyy-gaz


Новини