Головна Новини Політика президент Єрмак розповів, що найбільше ненавидить в Офісі Президента
commentss НОВИНИ Всі новини

Єрмак розповів, що найбільше ненавидить в Офісі Президента

"Терпіти не можу"

18 лютого 2021, 15:00
Поділіться публікацією:

Глава Офісу Президента України Андрій Єрмак розповів про те, що йому найбільше не подобається в роботі на своїй посаді. Про це він повідомив під час зустрічі зі студентами Української академії лідерства, повідомляє прес-служба Офісу Президента.

Єрмак розповів, що найбільше ненавидить в Офісі Президента

Фото: ОП

За словами Єрмака, найбільше він не любить довгі протокольні засідання на кшталт тих, що були за радянських часів. Він сказав, що на таких заходах можуть годинами щось обговорювати, але в підсумку нічого не робити.

Він сказав, що він намагається не вести розмови більш ніж пів години, оскільки вважає за необхідне наявність часу для реальної роботи. Єрмак зазначив, що він вимагає результату, тому кожен працівник Офісу Президента повинен брати на себе відповідальність.

Головним показником роботи менеджера Єрмак назвав ефективність. У своєму виступі він згадав президента України Володимира Зеленського.

Глава ОП сказав, що Зеленський для нього є головним мотиватором через те, що він залишився порядною, чесною і відкритою людиною на головній посаді в країні.

Андрій Єрмак очолює Офіс Президента України з лютого 2020 року. Він замінив на цій посаді колишнього адвоката олігарха Ігоря Коломойського Андрія Богдана.

До цього Єрмак був помічником президента Зеленського з міжнародних питань і займався переговорами з Росією, зокрема, був одним з кураторів обміну полоненими з РФ восени 2020 року, коли був звільнений режисер Олег Сенцов.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Верховна Рада назвала винного в анексії Криму та розв'язанні війни на Донбасі.

Читайте також про те, що Байден збирається ввести жорсткі санкції проти Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини